Tajfutásért-Pécs - Kezdőoldal

fooldal

Mandulás utolsó klubfoglalkozás

Kedves Csapat!
 
Jövő kedden hivatalosan végére érünk a "Sportolj a Mandulásban!" projekt rendezvényeinek és arra gondoltunk, hogy mindenkit, akivel együtt voltunk a Mandulás-eseményeken az elmúlt szűk évben, szeretettel hívjuk és várjuk az utolsó klubfoglalkozásra.
A jelenléti íves "Ismerkedés a tájfutással klub" foglalkozása mellett lehet kötetlenül kocogni, futni, beszélgetni és a legkisebbeknek újra kirakjuk az egyik, Dorka által kitűzött pályát, tehát kb 16.00-17.30 között lesz GYEREKVERSENY, amire lehet hozni kistesót, gyereket, unokát, nagymamát-nagypapát...
A legkisebbeknek befutó-csokival, a többieknek üditővel-pogácsával-nassolnivalóval is készülünk! :)
 
Gyertek, várunk!

Klubfoglalkozások a Mandulásban júniusban is!

Örömmel jelezzük, hogy júniusban is lesznek klubfoglalkozások a Mandulásban, keddenként a kicsiknek, csütörtökön a nagyobbaknak.
 
Ismerkedés a tájfutással klub: június 2,9,16,23,30 keddenként, 16:30-18.00
Futó, kocogó klub: június 4,11,18,25 csütörtökönként 16.12-18.15
 

Szeretettel várunk!

 

Júniusban újra klubfoglalkozások a Mandulásban!

Jó híreink vannak: meghosszabbítottuk a Sportolj a Mandulásban! programot és a járványügyi helyzet enyhülésének köszönhetően terveink szerint júniusban ismét lesznek klubfoglalkozások. A pontos időpontokat hamarosan közzétesszük.
 
Vigyázzatok magatokra és gyertek mozogni a Mandulásba!
 

Sportolj! - de most ne a Mandulásban

Kedves Tájfutó és Kocogó barátaink!
 
Továbbra is mindenkit buzdítunk a mozgásra és a sportos életmódra, de a jelenlegi helyzetben azt kérjük, hogy mindenki otthonról egyedül, vagy a legszűkebb családi körben éljen a számára adott lehetőségekkel.
Ha a szabadban futnátok, mindenképpen olyan útvonalat válasszatok, ami nem a kedvelt kiránduló-célpontokhoz vezet, hanem részesítsétek előnyben a mások által nem járt "titkos tájfutó ösvényeket"!
Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
 
Áldott Húsvétot és egészséges, napsütéses tavaszt kívánunk!