Tajfutásért-Pécs - Kezdőoldal

fooldal

Júniusban újra klubfoglalkozások a Mandulásban!

Jó híreink vannak: meghosszabbítottuk a Sportolj a Mandulásban! programot és a járványügyi helyzet enyhülésének köszönhetően terveink szerint júniusban ismét lesznek klubfoglalkozások. A pontos időpontokat hamarosan közzétesszük.
 
Vigyázzatok magatokra és gyertek mozogni a Mandulásba!
 

Sportolj! - de most ne a Mandulásban

Kedves Tájfutó és Kocogó barátaink!
 
Továbbra is mindenkit buzdítunk a mozgásra és a sportos életmódra, de a jelenlegi helyzetben azt kérjük, hogy mindenki otthonról egyedül, vagy a legszűkebb családi körben éljen a számára adott lehetőségekkel.
Ha a szabadban futnátok, mindenképpen olyan útvonalat válasszatok, ami nem a kedvelt kiránduló-célpontokhoz vezet, hanem részesítsétek előnyben a mások által nem járt "titkos tájfutó ösvényeket"!
Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
 
Áldott Húsvétot és egészséges, napsütéses tavaszt kívánunk!
 

Mandulás klubok szüneteltetve

Kedves sportolni vágyó Klubtagok!
 
Szeretnénk jelezni, hogy a "Sportolj a Mandulásban!" klubfoglalkozások a járványügyi helyzet miatt szünetelnek. Javasoljuk, hogy a "maradj otthon!" elvének megfelelően a közös erdei futások helyett "sportolj otthon!", kertészkedj, esetleg sétálj/fuss egyedül vagy legszűkebb családi körben!
 
Reméljük, hogy mihamarabb újra találkozhatunk a Mandulásban, addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!
 

Sportolj a Mandulásban március 7-én! - Galéria

Köszönjük, hogy együtt lehettünk! :)

 
Jól sikerült a "Sportolj a Mandulásban" program második nagyrendezvénye is: több mint 250-en vettek részt a március 7-i sportos napon. Közel százötvenen indultak a tájékozódási futóversenyen, közülük sokan életükben első alkalommal tették próbára magukat ebben a sportágban. Reméljük, lesz akivel találkozunk még tájfutó eseményen!
 
A gyerekeknek a Mandulás parkban állítottunk fel tájékozódási pályát, amit az egész kicsik is ügyesen teljesítettek nagy örömmel fogadva a befutáskor kapott ajándék csokit. Sokan oldották meg a különböző játékos tájékozódási feladatokat is. 
A félszáz legbátrabb résztvevő ún. "rekeszmászás"-ban próbálta ki magát. A legügyesebb fiatal 23 sörösrekeszből épített torony tetejére kapaszkodott fel népes szurkolótábor biztatása közben. Jutalma egy, a BIOKOM által felajánlott facsemete lett, csakúgy, mint a kezdők számára kitűzött tájfutó-pálya leány és fiú győztesének. A 3 fácskát a közös ebédet követő eredményhirdetés után együtt ültettük el a Mandulásban.
 
Köszönjük ezt az élménydús napot!
 

Az eseményen készült fotókat itt tudjátok megtekinteni