Tajfutásért-Pécs - WMOC2011 logópályázat eredménye

fooldal

WMOC2011 logópályázat eredménye

wmoc_honlap_logo.jpgKedves Pályázók! Tisztelt Tájfutó-közösség!

 

Nagy örömünkre a WMOC2011 logójának megtervezésére kiírt pályázat sokak fantáziáját megmozgatta, többen is dolgoztak a témában s közülük öten adtak be határidőben a WMOC2011 által értékelhető pályamunkát.

 

Jellemzően a pályázók több ötlettel, tervvel is előrukkoltak, így nem volt könnyű a döntés. Végül - ragaszkodva a már "bevált" krisztogrammos-bójás alaphoz - Kelemen János egyik - csatolva küldöm! - logótervét választottuk ki, mely jól illeszthető Kovács Bálint arculattervéhez is (a honlap-design esetében ez a terv a befutó!). Ezt az emblémát a megjelenéstől függően az alsó sorokba írt szöveggel, vagy anélkül tervezzük használni. A Senior Világbajnokság kísérőversenyének (várhatóan Mecsek Kupa elnevezéssel) logójául Pataki Gábor piros-fehér-zöld Magyarország térképes tervét szeretnénk használni. A pólók, ajándéktárgyak és hasonló megjelenések grafikájánál pedig Szieberth Péter-Csillag Vera "WMOC-versenyzőjét" :) alkalmaznánk. 

 

A WMOC2011 Szervező Bizottsága döntése szerint az eredeti krisztogrammos-bóját és a kiválasztott WMOC2011 logót tervező Kelemen János kapja a 20.000 Ft-os pénzjutalmat, míg Kovács Bálintot, Pataki Gábort, Szieberth Pétert és Péley Dorottyát 1-1 két főre szóló tájfutó báli belépővel díjazzuk!

Úgy gondoljuk, hogy összességében minden pályázó hozzátett a WMOC2011 jövőbeni megjelenéséhez, amit ezúton is köszönünk és gratulálunk a nyertesnek - nyerteseknek!

  

Vonyó Péterné Szabó Réka
WMOC Szervező Bizottság 

 

                                                      WMOC 2011 logó teljes méretben itt tekinthető meg