Tajfutásért-Pécs - Tisztelt Tagszervezetek! Kedves Tájfutók!

buszke

Tisztelt Tagszervezetek! Kedves Tájfutók!

maszkEzúton szeretném felhívni a figyelmeteket a ma megjelent 464/2020 (X.22.)számú Kormányrendeletre, amely október 23-tól érvényes. Teljes szövege megtekinthető itt (mindössze 1 oldal):

 

*"[A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles]"... "A sportolók, az edző, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén" ... "orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot" ... "olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje."*

Bár a kormányrendelet elvileg csak a nem versenyzőkre (azaz a nézőkre) vonatkozik, azonban kérjük a verseny előtt és után acélterületeken lehetőleg viseljetek maszkot. (Tehát a versenyre való készülődés / átöltözés előtt, illetve a verseny után, miután már átöltöztetek).

 

 

A versenyrendezőket kérjük, hogy a Kormányrendelet 2.§-át is tanulmányozzák át, ez tartalmazza azt hogy az Ő felelősségük a maszkot nem viselő néző kizárása a sportrendezvény látogatásából.