Tajfutásért-Pécs - ONEB-POCS nevezési információk

oneb2020 banner

ONEB-POCS nevezési információk

Feltöltöttük az MTFSZ adatbankba az ONEB és PCSB nevezéseket. Kérünk minden klubot, ellenőrizze le azokat. A hibákat szeptember 30., szerda éjfélig írhatjátok meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Aki az Entryben nem jelezte az érintésnélküli dugóka (SIAC) bérlési igényét, ugyanezen az e-mail címen megteheti, 600 Ft/futam áron.

 

A PCSB-ra a névszerinti nevezéseket folyamatosan le tudjátok adni az Entryben, ennek végső határideje 2020. október 10. (szombat) 20:00 óra. Kérjük figyeljetek oda a helyes nevezésre, SI szám megadásra (az Entry-ben a legtöbb versenyzőnél a régi dugóka száma szerepel)! A névszerinti nevezésnél figyeljetek oda a csatolt képen szereplő hiba lehetőségre! (Klikk ide és a kép nyílik!) Ha a PVSK a nevezéskor azt a Mester Leventét nevezi, akinek a neve mellett nincs zárójelben a nyilvántartási száma, akkor a rendszer úgy veszi, hogy nincs versenyengedélye, és a klubnak ki kell fizetni a 2.000 Ft-os felárat.

 

A nyílt kategóriák (NyK, NyTR, NyTH) nevezési határidejét a legvégső ideig, október 9., péntek éjfélig nyitva hagytuk az Entryben. Ezen a felületen nevezhettek, használjátok bátran!

 

Sok szeretettel várunk Titeket!