Tajfutásért-Pécs - 53. Mecsek Kupa - Abaliget

fooldal

53. Mecsek Kupa - Abaliget

mecsek_kupa_logo.jpg

Média: Cikk a versenyről a Pécsi Újság internetes felületén .

New: Képgalériák a versenyről. Bodza16 albuma és Nagy Balázs összeállítása érhető el a hivatkozásokról.

New: Mecsek Kupa eredmények

8 ország közel 500 futója áll rajthoz az 53. nemzetközi Mecsek Kupán.

Hétvégén Abaliget-Camping központtal kerül megrendezésre - 53. alkalommal - a hagyományos Mecsek Kupa.

A kétnapos verseny hazai kiemelt Ranglista verseny lesz, melynek második napja a felnőtt női s férfi Elit kategóriában Világranglista futam.

Ennek is köszönhető, hogy a 44 magyar klub nevezése mellett 7 országból /svéd, finn, litván, cseh, lengyel, szlovén és horvát/ 22 klub versenyzői is rajthoz állnak. A legtöbb klubnevezés /8-8/ Svédországból

és Horvátországból érkezett. Itt lesz a svéd junior válogatott is.

Idény eleje dacára a rendező pécsi szakosztályok rajthoz álló versenyzői közül a legnagyobb érdeklődés a PVSK tehetséges s válogatott kerettag futóinak helytállását kíséri a rangos hazai s nemzetközi mezőnyben.

A hölgyeknél Péley Dorottya, Kelemen Bernadett, Domján Zsuzsanna s Kovács Filoména, míg a férfiaknál Baumholczer Máténak van esélye nemcsak Világranglista pontot szereznie, hanem harcban lenni a legrangosabb kategória dobogós helyeiért. A PVSK vezető edzőjének, Viniczai Ferencnek természetesen az lesz a legfontosabb, hogy a tavaly sikert sikerre halmozó utánpótláskorú ifjú reménységei a kemény alapozás után milyen formát mutatnak a 2012.évi országos bajnokságok előtt.

Bővebb információ a verseny honlapján tekinthető meg: www.mecsekkupa.hu

Csak belépés után lehet hozzászólni!