Tajfutásért-Pécs - CSOMO-60

tamogatas

CSOMO-60

2023. február 25. (szombat)

 Frissítés: Megjelent a rajtlista, ide kattintva elérhető.

 

 tn 36764

+

 vekker

   

 

Egy különleges edzésre invitáljuk a vállalkozó szellemű sporttársakat: a feladat a 60 perces versenyidő alatt a terepen elhelyezett 60 pont közül minél többet begyűjteni. Az útvonal, a sorrend szabadon választott, csak az első és az utolsó pont érintése kötött. Az idődet Te osztod be - órát hozz magaddal!

Kiírás és jelentkezés itt!       A versenyértesítő  itt!

 

Eredmények kategóriánként , eredmények abszolút sorrendben és a "verseny" térképe!

 

Csikszentmihályi Mihály, a Flow elmélet megalkotója szerint az emberi lélek egy különös lebegő állapotba kerül miközben olyan tevékenységet végez amire nagyon oda kell figyelni és ami kihívást jelent. Fontos, hogy a feladat egyértelmű legyen, a megoldása során döntéseket kell hozni és lépésről lépésre megtapasztaljuk, hogy eredményt érünk el – megvan a pont!

Ezen a mai napon a feladat világos és egyértelmű: 60 perc alatt annyi pontot kell megtalálni amennyi az idődbe belefér és 12 órára vissza kell érni. Minden pontot csak egyszer lehet fogni. A pontokon SI doboz vagy zsírkréta vagy szúróbélyegző van – mivel ez egy retro verseny. Kívánom minden indulónak a „Flow” élményt, a lebegést, a POEÜ „csatakiáltásával”: élvezd a tájékozódást!

Elhangzott a „CSOMO-60” edző verseny rajtja előtt öt perccel