Tajfutásért-Pécs - Zöldüljön a zöld sport!

zoldsport h

oneb2020 banner

eob2022 banner

Zöldüljön végre...! Bemutató más sportágaknak

Zöldüljön végre a ... sport! – hogyan csökkenthető a tájékozódási futó – és más - sportesemények környezeti lábnyoma? Erről készítettünk egy bemutató diavetítést, mely ide kattintva elérhető (PowerPoint).

Versenyrendezői segédlet

Ezzel az útmutatóval a hazai tájfutóversenyek rendezőinek és versenyzőinek szeretnénk segíteni abban, hogy a tájfutás valóban zöld sporttá válhasson.

Megnyitáshoz kattints ide! (PDF)

Folytatási koncepció

Ide kattintva letölthető a program folytatására irányuló koncepciónk.

Poharas szavazás

Sziasztok!

Az első 83 válasz alapján a többség azt szeretné, ha megszabadulnánk a versenyeken az egyszer használatos műanyagpoharaktól! Arra a kérdésre, hogy "Álljunk át a saját poharak használatára, kitiltva az egyszer használatos műanyag poharakat a magyar tájfutó versenyek céljából? 44 igen, 5 köztes vélemény és 34 nem válasz érkezett. Emiatt folytatni szeretnénk az egyeztetést és a szavazást, most már nem csak a listán és a facebookon keresztül. Kérek mindenkit - különösen az edzőket és a csapatvezetőket - hogy továbbítsák ezt a levelet a saját belső levelező listáikra! Szeretnénk minél több ember véleményét figyelembe véve dönteni (ha egy csapathoz nem jut el a kérdés, akkor ők nem tudnak részt venni a döntésben, ezért kérem, hogy nekem írja meg egy mondatban, aki egy csapathoz kiküldte a levelet!). Mivel új opciók is vannak, mindenki szavazhat ismét.

Bővebben: Poharas szavazás